KERAMISCHE TEGEL IN BADKAMER

Keramische tegels in de badkamer zijn niet meer weg te denken. Het is dé ultieme keuze voor vloer en wand. Tegelhandel VSB beschikt over een ruim assortiment badkamertegels voor jou of voor jouw klanten.

Onze keramische badkamertegels zijn er in eindeloos veel looks, formaten en kleurstellingen. Het uitzoeken van badkamertegels is dan ook een lastige klus, maar er is altijd een tegel te vinden die past bij jouw wensen en badkamer.

Keramische Tegels Badkamer
Keramische Tegels Badkamer

KERAMISCHE WANDTEGELS BADKAMER

Keramische wandtegels voor je badkamer hebben we bij Tegelhandel VSB in alle mogelijke formaten en kleuren. Zo vind je bij ons kleine decoratieve tegeltjes die je muur extra karakter geven, maar ook muurtegels voor de badkamer die de volledige breedte van je inloopdouche beslaan.

Marmer- of houtlook, mozaïek, beton, handgevormd, retro of vintage. We hebben het allemaal in onze tegelshowroom in Lexmond. Onze tegelexperts laten je graag kennismaken met keramische badkamertegels voor jouw muur.

buildproplus
buildproplus
buildproplus
buildproplus
buildproplus
buildproplus

Een kleine selectie van alle hooggewaardeerde tegelmerken uit ons assortiment.

KERAMISCHE VLOERTEGELS BADKAMER

Tegelhandel VSB biedt veel soorten keramische vloertegels voor de badkamer. Badkamer vloertegels zijn er in eindeloos veel looks, formaten en kleurstellingen. Keuze genoeg. De populairste vloertegels voor de badkamer zijn op dit moment marmer-, beton of houtlook keramische vloertegels.

Kies je liever voor een strakke designtegel? Geen probleem. In onze showroom vind je tal van voorbeelden die jouw inspiratie voor vloertegels in de badkamer tot leven wekken. Je ziet er tientallen badkamertegels vloertegels. In onze showroom laten onze tegelexperts je graag kennismaken met onze hoogwaardige keramische badkamer tegelvloer collectie.

Keramische tegels keuken
Tegelhandel

KERAMISCHE BADKAMERTEGEL SERVICE

Verrijk je badkamer met keramische tegels. Met de hoogstaande wand- en vloertegels uit ons assortiment maken we het verschil. Naast levering van keramische tegels voor de badkamer, kunnen wij deze ook voor je plaatsen. Onze vakmannen werken iedere badkamertegel tot een prachtige vloer of wand.

Bij het opstellen van een offerte kan hier rekening mee worden gehouden. We bespreken samen de benodigde vierkante meters en waar we beginnen met leggen. Wanneer je de tegels voor je badkamer door onze vakmannen laat plaatsen ben je verzekerd van een strak eindresultaat.

KERAMISCHE BADKAMERTEGELS IN HET ECHT BEKIJKEN

Voor je keramische tegels koopt wil je natuurlijk eerst de nodige inspiratie opdoen. Wij heten je graag welkom als jouw lokale tegelleverancier bij Tegelgroothandel VSB. Ontdek onze kennis en expertise en bekijk onze keramische badkamertegels in het echt. In onze showroom laten onze tegelexperts je graag kennismaken met de hoogwaardige keramische tegelcollecties van Tegelhandel VSB.

Keramische tegels keuken
PB Sanitair Lexmond

COMBINEER UW NIEUWE TEGELS MET

UW NIEUWE SANITAIR

Voor uw sanitair bent u in de geheel nieuwe sanitair showroom van Pellikaan & Bogaard Sanitair aan het juiste adres. Dankzij onze unieke samenwerking hoeft u ook niet veel verder te reizen voor uw nieuwe sanitair. Het pand van P&B Sanitair is tegenover ons gevestigd.

Met de laatste trends voor kranen, badkamermeubels en vrijstaande baden komt u snel op nieuwe ideeën. Zij hebben een sterk pakket fabrikanten die staan voor luxe en kwaliteit. Yorick van YWood voorziet hun in maatwerk van massief houten badkamermeubelen en kasten.