KERAMISCHE TEGEL IN WOONKAMER

Keramische tegels in de woonkamer vormen de ideale keuze voor het creëren van een prachtige en functionele moderne tegelvloer. Bij Tegelhandel VSB bieden we een breed assortiment vloertegels voor woonkamer in diverse stijlen, formaten en kleuren voor jou of voor jouw klanten.

Het selecteren van de perfecte keramische vloertegels voor de woonkamer kan een uitdaging zijn, maar onze ervaren experts staan klaar om je te helpen bij het vinden van de ideale vloertegels die passen bij jouw vloerwensen en de gewenste uitstraling van jouw woonkamervloer.

Keramische Tegels Woonkamer
Keramische Tegels Woonkamer

VAN KLASSIEKE, RETRO TOT MODERNE KERMISChE VLOERTEGELS

Keramische vloertegels voor in de woonkamer hebben wij bij Tegelhandel VSB in veel verschillende afmetingen en kleuren. Van een klassieke antraciet vloertegel, retro, tot moderne keramische vloertegels als een betonlook of houtlook. De mogelijkheden voor een woonkamer tegelvloer zijn grenzeloos!

Of je nu op zoek bent naar klassieke, landelijke vloertegels of toch meer fan bent van moderne vloertegels voor in de woonkamer. Je vindt tegelshowroom in Lexmond. Onze enthousiaste tegelexperts laten je graag kennismaken met de tegelvloeren voor jouw woonkamer.

buildproplus
buildproplus
buildproplus
buildproplus
buildproplus
buildproplus

Een kleine selectie van alle hooggewaardeerde tegelmerken uit ons assortiment.

KERAMISCHE VLOERTEGELS IN ALLE FORMATEN

Tegelhandel VSB biedt vele soorten formaten keramische tegels voor de woonkamer. Vloertegels voor de woonkamer zijn er in eindeloos veel afmetingen. Mogelijkheden genoeg. Van kleine mozaïektegels tot grote, rechthoekige tegels en grootformaattegels het hangt allemaal af van jouw persoonlijke voorkeur en de grootte van je woonkamer.

Onze showroom laat een groot aantal voorbeelden zien die jouw inspiratie voor woonkamer vloertegels tot leven wekt. Je ziet er tientallen (moderne) vloertegels voor de woonkamer. In onze showroom laten de professionele tegelexperts van Tegelhandel VSB je graag kennismaken met onze verfijnde keramische woonkamer vloertegel collectie.

Keramische Tegels Woonkamer
Tegelhandel

KERAMISCHE VLOERTEGEL WOONKAMER LEGSERVICE

Verfraai je woonkamer met keramische tegels. Met de hoogwaardige tegelvloeren uit ons assortiment maken we het verschil. Naast levering van keramische vloertegels voor de woonkamer, kunnen wij deze ook voor je leggen. Onze ervaren vakmannen werken iedere vloertegel voor de woonkamer tot een prachtige tegelvloer.

Bij het opstellen van een offerte kan hier rekening mee worden gehouden. We bespreken gezamenlijk de benodigde vierkante meters en waar we beginnen met leggen. Wanneer je de tegelvloer voor je woonkamer door onze professionele vakmannen laat leggen ben je verzekerd van een perfect eindresultaat.

KERAMISCHE TEGELS VOOR WOONKAMER ZELF ONTDEKKEN

Voor je keramische vloertegels voor je woonkamer gaat kopen wil je natuurlijk eerst de nodige ideeën opdoen. Wij heten je graag welkom als jouw lokale tegelhandelaar bij Tegelgroothandel VSB. Ontdek onze know how en vakbekwaamheid en bekijk onze keramische tegelvloeren in het echt. In onze showroom laten onze enthousiaste tegelexperts je maar wat graag kennismaken met de hoogwaardige keramische tegelvloercollecties van Tegelhandel VSB.

Keramische tegels keuken
PB Sanitair Lexmond

COMBINEER UW NIEUWE TEGELS MET

UW NIEUWE SANITAIR

Voor uw sanitair bent u in de geheel nieuwe sanitair showroom van Pellikaan & Bogaard Sanitair aan het juiste adres. Dankzij onze unieke samenwerking hoeft u ook niet veel verder te reizen voor uw nieuwe sanitair. Het pand van P&B Sanitair is tegenover ons gevestigd.

Met de laatste trends voor kranen, badkamermeubels en vrijstaande baden komt u snel op nieuwe ideeën. Zij hebben een sterk pakket fabrikanten die staan voor luxe en kwaliteit. Yorick van YWood voorziet hun in maatwerk van massief houten badkamermeubelen en kasten.