KERAMISCHE TEGELS VOOR BINNEN UIT DIVERSE WINDSTREKEN

Keramische tegels voor binnen zijn duurzaam, eenvoudig te onderhouden en ijzersterk. Het aanbod is vrijwel grenzeloos dankzij de verschillende looks, groottes, vormen en afwerkingen. Bij Tegelhandel VSB, jouw Tegelhandel in de buurt verkopen we de meest uiteenlopende keramische wand- en vloertegels uit onder meer Spanje en Italië. Onze collectie is daardoor bont en kleurrijk, van modern tot klassiek en van landelijk tot industriële keramische tegels, geschikt voor ieder interieur.

Keramische Tegels Binnen

VOOR WELKE RUIMTE ZOEK JE KERAMISCHE TEGELS?

Of je nu keramische tegels voor je badkamer, keuken of woonkamer zoekt: goed advies maakt het verschil in jouw interieur. Voor welke ruimte zoek jij keramische wand- of vloertegels?

KERAMISCHE TEGELS
BADKAMER

Badkamertegels zorgen voor een persoonlijk accent. Bij ons vind je een uitgebreid aanbod aan keramische badkamertegels voor vloer en wand.

KERAMISCHE TEGELS
KEUKEN

Uniek Aanbod Keramische Keukentegels. Topkwaliteit van Topmerken. Voor Iedere Stijl hebben wij Perfecte keukentegels.

KERAMISCHE TEGELS
WOONKAMER

Voor elke stijl is er een vloer van keramiek te vinden. verkrijgbaar in alle denkbare kleuren en diverse afmetingen.

buildproplus
buildproplus
buildproplus
buildproplus
buildproplus
buildproplus

Een kleine selectie van alle hooggewaardeerde tegelmerken uit ons assortiment.

KERAMISCHE TEGELS KOOP JE NIET VANAF EEN PLAATJE

Passie en perfectie, dat vind je terug in al onze wand- en tegelvloeren. Vanuit onze grote liefde voor tegels en het ambacht, leveren wij tegelwanden en tegelvloeren voor binnen die tot in detail aan jouw wensen voldoen. Of het nu gaat om keramische tegels voor in de badkamer, keuken of woonkamer, wij als groothandel in tegels geloven dat ambacht, sfeer, onze passie en perfectie niet in een plaatje gevat kunnen worden.

Daarom maken wij graag kennis met jou tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Zo krijgen wij een gevoel bij jou en krijg jij een gevoel bij ons en jouw nieuwe keramische tegels. In onze inspirerende showroom in Lexmond (500 m2) kun je al onze keramische wand- en vloertegels bekijken en voelen. Je krijgt direct een idee van hoe onze tegels tot zijn recht komen en wat dit kan betekenen voor jouw ruimte.

Keramische Tegels Binnen
Tegelhandel

GROOT AANBOD WAND- EN VLOERTEGELS

Ben je op zoek naar de juiste keramische tegels om het interieur perfect af te maken? Dan zit je bij Tegelhandel VSB goed. Wij importeren en verkopen verschillende soorten kleuren keramische wand- en vloertegels om jouw huis van binnen een stoer, landelijke, Scandinavische of juist een retro look te geven.

Wat jouw stijl ook is, onze keramische tegels voor binnen zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Een aantal populaire kleuren uit onze collecties zijn voornamelijk, grijze tegels, beige tegels en zwarte tegels. Naast de selectie op kleuren bieden wij keramiek tegels voor afwerking met een houtlook, marmerlook of betonlook. Met ons ruime aanbod in keramische tegelvloeren- en wandtegels is alles mogelijk!

KERAMISCHE TEGELS VOOR BINNEN KOPEN BIJ TEGELHANDEL VSB

Wil je keramische tegels voor binnen kopen? Wij heten je graag welkom als lokale tegelleverancier bij Tegelhandel VSB. Wij kunnen jou inspireren met ons grote assortiment keramische wand- en vloertegels voor onder meer badkamer, keuken en woonkamer. Je kunt de steensoorten, kleuren en patronen in het echt bekijken en hebt de mogelijkheid om al jouw wensen en vragen aan ons voor te leggen. Maak hiervoor eenvoudig een afspraak in onze showroom.  Wij kunnen direct een vrijblijvende offerte met een eerlijke prijs opstellen. Je zit nergens aan vast.

Keramische tegels keuken
PB Sanitair Lexmond

COMBINEER UW NIEUWE TEGELS MET

UW NIEUWE SANITAIR

Voor uw sanitair bent u in de geheel nieuwe sanitair showroom van Pellikaan & Bogaard Sanitair aan het juiste adres. Dankzij onze unieke samenwerking hoeft u ook niet veel verder te reizen voor uw nieuwe sanitair. Het pand van P&B Sanitair is tegenover ons gevestigd.

Met de laatste trends voor kranen, badkamermeubels en vrijstaande baden komt u snel op nieuwe ideeën. Zij hebben een sterk pakket fabrikanten die staan voor luxe en kwaliteit. Yorick van YWood voorziet hun in maatwerk van massief houten badkamermeubelen en kasten.